Australija otvara vrata radnicima kroz novi vizni program

Da bi privukla doseljenike u područja izvan velikih gradova Australije, australijska Vlada je uspostavila novi vizni program – Migracioni sporazum za određena područja Severne Teritorije (The Northern Territory Designated Area Migration Agreement - NT DAMA). Ovaj sporazum važi za celu Severnu Teritoriju Australije i njen cilj je povećanje broja ljudi u ovoj oblasti i jačanje lokalne ekonomije. Novi vizni sporazum donosi značajne promene u kriterijumima vezanim za stručnost i znanje engleskog jezika što će pomoći da se privuče veći broj inostranih radnika i doprinese razvoju ovog slabo naseljenog područja Australije.

Zasto studirati u AU2

Postoje velike prednosti studiranja u Australiji i posedovanja studentske vize za Australiju. U Australiji studiraju studenti iz celog sveta, te je veoma lako doći u kontakt sa ljudima iz raznih kultura. Poznavanje i razumevanje različitih kultura, a posebno život i rad u multikulturalnom okruženju doprinose proširivanju vidika, sticanju tolerancije i učenju interkulturalne komunikacije. Svi ovi aspekti veoma su važni za dalja lična i profesionalna usavršavanja svakog pojedinca.

Sa studentskom vizom za Australiju, ne samo da možete studirati u Australiji i steći novo životno iskustvo, nego Vam studentska viza za Australiju daje mogućnost i da radite do 40 sati za dve nedelje u periodu dok studirate i da radite neograničeno u toku raspusta ili pauza u studiranju.

Sa studentskom vizom Vam je takođe dozvoljeno da putujete izvan Australije i obilazite okolne zemlje ukoliko to želite i da se vratite onoliko puta koliko želite dok je viza važeća.

Takođe možete da povedete i članove porodice. To možete učiniti i kasnije prijavljujući ih kao naknadne aplikante.

 imamo vazne vesti

Voleli bismo da nedavno uvedene novine u Baxvel Doo Beograd podelimo sa našim klijentima. 

Contact Us:

+381 (0) 63 778 3504

 +381 (0) 63 373 586

+61 423 706 205

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Legal:

Code of Conduct