Nemam dovoljno poena za iseljeničku vizu, šta da radim?

Mnogi ljudi žele da dođu u Australiju, ali nemaju dovoljno poena za iseljeničku vizu (189,190,489). Zbog toga mnogi dolaze da studiraju i/ili da privremeno rade u Australiji.
Radno iskustvo stečeno u Australiji se mnogo više vrednuje za vize bazirane na poenima. Npr ako radite u BiH 3 godine, to Vam se isto računa kao 1 godina punog radnog vremena u Australiji (dobijate 5 poena na radno iskustvo u oba slučaja).
Ali kako do privremenog posla? – To je nešto što je najviše u Vašim rukama. Morate sami naći posao, a mnogi su uspeli tako što su ili poznavali nekog ko je mogao da im pomogne ili su direktno imejlom kontaktirali firme tako što su im slali svoje CV-ove i motivaciona pisma.
Šta, ja mogu da nađem posao preko imejla? Da. U Australiji se veliki deo poslovanja obavlja preko interneta i mnogi ljudi, ne samo van, nego i u Australiji tako nađu posao. Potencijalni poslodavac treba da Vas sponsoriše, ali ako to ne želi, može da Vas pozove da dođete na studentsku vizu u kome slučaju možete da radite maksimum 20 sati nedeljno.
Ako Vam treba pomoć oko CV-a ili 457 vize (vize za privremeni rad) ili ako imate neka pitanja slobodno nas kontaktirajte.
Možete nam se javiti mejlom na info@baxvel.com ili popuniti upitnik na našem vebsajtu i dobićete od nas odgovor putem mejla.

najnoviji članci