Prvi put u Srbiji – Registrovani Migracioni Agent za Australiju

imamo_vazne_vesti

Voleli bismo da nedavno uvedene novine u Baxvel Doo Beograd podelimo sa našim klijentima.

Nova kancelarija u Beogradu

Naša firma je pravno registrovana u Australiji i Srbiji, te se naše kancelarije nalaze u obe zemlje – u Brizbejnu i Beogradu. Od juna 2018. godine uselili smo se u novu kancelariju u Beogradu!

© GTC Serbia

 

Naša kancelarija nalazi se u sklopu Regus kancelarija u ulici Vladimira Popovića 38-40 na Novom Beogradu. Naziv zgrade je GTC 19 Avenue, a kancelarija se nalazi na prvom srpatu. Najveća pogodnost za naše klijente jeste što je naša kancelarija u istoj zgradi kao i ambasada Australije.

Radno vreme

Pošto migracioni agent Vera Radisavljević trenutno radi iz Srbije, radno vreme kancelarije je u toku uobičajenog radnog vremena u Srbiji. Radimo od ponedeljka do četvrtka u periodu 9:00 – 17:00h, a petkom smo od 9:00 – 14:00h.

Prema australijskom vremenu u Brizbejnu to je od ponedeljka do četvrtka od 17:00 – 1:00h i petkom 17:00 – 22:00h. Vikendom ne radimo. Imajte na umu da se dolazak na konsultacije u kancelariju mora rezevrisati unapred.

LinkedIn i Facebook stranice

Još jedna novost koju rado delimo sa vama jeste da je od sada naša firma prisutna i na LinkedIn mreži. Otvorili smo LinkedIn stranicu kako bismo bili na usluzi našim klijentima i kako bismo proširili naše profesionalne usluge. Pratite nas na LinkedIn stranici za više informacija.

 

Osim LinkedIn stranice, moguće je da nas pratite i preko Facebook stranica: Baxvel Australian Visa ServicesVisitor Visas for Australia Partner Visa for Australia.

Usluge naše firme

Baxvel Doo Beograd pruža imigracionu asistenciju za sve vrste viza za Australiju, kao što su turističke vize, radne vize, partnerske vize, studentske vize, roditeljske vize, poslovne vize, resident return vize i mnoge druge. Možemo Vam pomoći u pripremi svih neophodnih dokumenata za vizu, davanjem saveta za vizu i uopšteno vizna pitanja, kao i davanjem imigracionih saveta u vezi sa Vašim viznim opcijama.

Pre nego što počnete da pripremate Vašu vizu, važno je da se uradi vizna procena. Više o tome možete saznati u našem članku Šta je to vizna procena za Australiju?

Ako imate bilo kakvih pitanja ili Vam je potrebna pomoć oko pripreme vize za Australiju, slobodno nam se obratite putem mejla na info@baxvel.com ili možete popuniti upitnik na našem vebsajtu i dobićete od nas odgovor putem mejla.

Napomena: Od marta 2021. Baxvel Doo Beograd ne pruža usluge prema gore navedenim informacijama.

najnoviji članci