Osiguranje

Ako putujete u Australiju privremeno, na primer kao turista, preporuka je da imate uplaćeno zdravstveno osiguranje koje pokriva Vaš boravak u Australiji.

Kada putujete kao posetilac, odnosno turista, ili privremeni radnik, poželjno je da budete osigurani radi svoje bezbednosti, a u nekim slučajevima i radi ispunjavanja uslova za vizu.

Kada je u pitanju studentska viza zdravstveno osiguranje je obavezno i bez uplaćenog osiguranja nije moguće da se prijavite za studentsku vizu. Za studentsku vizu neophodno je da uplatite tačno određeno privatno osiguranje koje se zove Overseas Student Health Cover – OSHC.

Više o ovom osiguranju možete pročitati na sajtu: https://www.privatehealth.gov.au/health_insurance/overseas/overseas_student_health_cover.htm

Mi Vam možemo pomoći da kupite osiguranje kod ovlašćene osiguravajuće kuće čija cena zavisi od perioda na koji Vam se izdaje viza i od same osiguravajuće kuće. Možete nas kontaktirati za sva pitanja, a mi Vam možemo dati preporuke i savete gde možete da uzmete provereno osiguranje.

Za više informacija o studentskoj vizi pročitajte u delu Studentska viza 500 i o svim ostalim vrstama vize u delu sajta Vrste viza.

Više o našim uslugama i načinu rada možete pročitati u delu Naša ponuda.

Close Menu