Naša ponuda

»   Savetovanje sa licenciranim agentom za migracije
»   Garancije
»   Baxvel firma
»   Apliciranje za vizu
»   Cena usluga
»   Način rada

 

Savetovanje sa licenciranim agentom za migracije

Australijski vizni sistem je izuzetno kompleksan, a informacije na sajtu Imigracionog odeljenja Australije (Department of Home Affairs – DHA) često mogu biti zbunjuće i opširne, a ponekad i nepotpune.

Ukoliko želite da podnesete zahtev za vizu za Australiju, pomoć licenciranog agenta za migracije Vam nije neophodna, ali može da Vam uštedi vreme i novac prilikom izbora odgovarajuće vrste vize i vođenju celog postupka.

Nekada sitni detalji u Vašem zahtevu za samo turističku vizu mogu da Vam ugroze ceo zahtev, a kamoli za druge vize koje iziskuju mnogo više vremena, truda i novca. Dešava se i da greške pravljene u zahtevima mogu da Vas koštaju odbijenice ili da Vam zatvore vrata koja bi Vam inače bila otvorena da ste se prethodno posavetovali sa stručnjakom.

 

Garancije

Licencirani agent za migracije ne može da Vam garantuje da će Vam viza biti odobrena što nam zabranjuju licenca o radu i pravila po kojima radimo. Odluku o tome da li je Vaša viza odobrena ili odbijena donosi Imigraciono odeljenje Australije koje ima svoje procedure i razloge.

Licencirani agent za migracije može da Vam da profesionalne savete i smernice na osnovu svog znanja i iskustva. Takođe, može da radi na povećanju Vaših šansi za dobijanje vize, ali ne sme garantovati da ćete vizu sigurno dobiti.

 

Baxvel firma

Naša firma posluje od 2016. godine kada je registrovana kao Baxvel Pty Ltd u Australiji, a od juna 2018. registrovana je i u Srbiji pod imenom Baxvel Doo Beograd. Baxvel pruža imigracionu asistenciju prilikom prijave za sve vrste viza za Australiju i uopšteno bavi se pitanjem migracija za Australiju.

Naš glavni licencirani agent za migracije je Vera Radisavljević koja je ujedno i australijski i novozelandski advokat, kao i licencirani agent za obrazovanje. Pored Vere, u našoj firmi radi i Ljiljana Šorban, takođe licencirani agent za obrazovanje. Svi zaposleni rade pod nadzorom Vere Radisavljević koja ima kompletan uvid u svaki predmet koji zastupa, od početka rada, napretka do finalnog ishoda.

Sa klijentima sklapamo ugovor o saradnji i obavezujemo se na iskrenost u predstavljanju njihovih šansi za dobijanje vize ili po drugim pitanjima, na šta nas obavezuje i licenca prema Code of Conduct i Consumer Guide.

O ostalim detaljima vezanim za Baxvel firmu obavestite se u delu sajta O nama.

 

Apliciranje za vizu

Na našem sajtu u delu Vrste viza izlistane su najčešće vrste viza sa kojima se susrećemo u našem radu. Navedene informacije na našem sajtu važe u trenutku objavljivanja, ali može doći do određenih odstupanja usled promena propisa za australijske vize koje zavise od Imigracionog odeljenja Australije.

Ukoliko Vam je potreban savet licenciranog agenta za migracije, predlažemo da zakažete konsultacije, jer su informacije na našem sajtu uopštene.

Kompletan spisak viza možete naći ovde.

Sve naknade za apliciranje koje se uplaćuju Imigracionom odeljenju Australije prilikom podnošenja zahteva naći ćete ovde.

Troškovi usluga licenciranog agenta za migracije nisu uključeni u troškove naknada za vizu. Naknada za vizu je trošak koji neminovno plaćate ukoliko postoji predviđena taksa za datu vrstu vize, bez obzira da li ste angažovali nas za pomoć ili ne.

Vrste usluga

Baxvel Vam nudi nekoliko vrsta usluge:

 1. Konsultacije
 2. Uradi-sam provera
 3. Kompletna asistencija
 4. Upis na studije
 5. Osiguranje
 6. Zahtev za državljanstvo
 7. Procena kvalifikovanosti
 8. Biometrijski podaci
 9. Žalbeni postupak

Naše tri osnovne vrste viznih usluga su konsultacije, uradi-sam provera i kompletna asistencija koje su dostupne za podnosioce zahteva za bilo koju vrste vize.

O svakoj od navedenih usluga možete se obavestiti na našem sajtu u delu Usluge.

 

Cena usluga

Moguće je platiti naše usluge u više rata. Rad na predmetu započinjemo onog trenutka kada primimo deo iznosa ili ceo iznos. Ceo iznos naših usluga mora biti uplaćen do podnošenja zahteva za vizu.

Bez obzira na ishod, novac uplaćen za naše usluge Vam neće biti refundiran, kao ni novac utrošen za plaćanje naknade za vizu koju Vam Imigraciono odeljenje Australije takođe neće refundirati, osim u posebnim slučajevima (promena zakona, politika i tome slično).

Za članove grupe koji apliciraju zajedno dajemo popust na naše usluge.

Zamolićemo Vas da popunite upitnik za sva pitanja ili da nas kontaktirajte na neki od dostupnih kontakata.

Pogodnost za mnoge naše klijente je mogućnost plaćanja iz Australije u AUD na račun naše firme Baxvel Pty Ltd  u Australiji.

Instrukcije za uplatu dostupne su ovde.

 

Način rada

Ukoliko nas angažujete za kompletnu uslugu, očekivani tok našeg rada bi ovako izgledao:

 1. Kontaktirate nas popunjavanjem kratkog upitnika na našem sajtu ili na neki od dostupnih kontakata. Moguće je organizovati i sastanak uživo u našoj kancelariji.
 2. Mi Vam kažemo da li i kako možemo da Vam pomognemo i koja je cena naših usluga.
 3. Ukoliko ste saglasni sa uslovima, potpišemo ugovor i Vi nam date ovlašćenje da Vas zastupamo i vodimo Vaš predmet.
 4. Kada izvršite uplatu dela ili celog iznosa naših usluga počinjemo sa radom na Vašem predmetu, što podrazumeva redovnu i blagovremenu komunikaciju i razmenu dokumentacije i informacija.
 5. Mi radimo na pripremi zahteva i dokumentacije konsultujući Vas o svakom koraku. U toku procesa dajemo Vam savete i smernice, ali je konačna odluka na Vama.
 6. Od Vas očekujemo da proveravate i pratite naš rad, te da nas obavestite ukoliko dođe do promene bilo kakvih okolnosti koje mogu biti relevantne za naš rad na predmetu.
 7. Kada je spreman predmet u celini, uz Vaše odobrenje, podnosimo zahtev i kasnije Vas obaveštavamo o ishodu postupka.

Napominjemo da način rada može biti nešto drugačiji od prikazanog što zavisi od brojnih faktora i pre svega od složenosti samog predmeta.

Budite slobodni da nam se obratite popunjavanjem upitnika ili na neki od dostupnih kontakata i rado ćemo Vam pomoći.

Savetujemo da pre kontaktiranja pročitate pitanja i odgovore iz dela FAQ o najčešće postavljanim pitanjima gde možda možete dobiti odgovor na neke od nedoumica.