Uradi-sam provera

Šta podrazumeva uradi-sam provera?

Kako bismo našim klijentima omogućili da dobiju stručnu pomoć, čak i ako samostalno rade na svom predmetu, ponudili smo kao jednu od usluga i uradi-sam proveru.

Uradi-sam provera dostupna je za sve vrste viza. Za složenije vrste viza kao što su na primer partnerske, radne i iseljeničke vize pregledanje dokumentacije može da traje i duže od sat vremena zbog količine podataka i dokumenata koji se prilažu. U tom slučaju pregled dokumentacije naplaćuje se po satu. Imajte na umu da provera dokumentacije za partnerske i radne vize može da traje 3h i duže zavisno od slučaja.

Za neke zahteve je dovoljna jednosatna konsultacija i ova usluga podrazumeva zakazani termin sa licenciranim agentom za migracije u trajanju od sat vremena preko telefona, interneta ili u našoj kancelariji.

U toku sastanka možete agentu postavljati pitanja, doneti dokumentaciju koju ste pripremili i zahtev koji ste popunili kako bi agent sve pregledao i dao Vam pravi savet o tome da li je sve uredno i na čemu još treba da poradite.

 

Zašto treba da se odlučite za ovu uslugu?

Naša preporuka je da svakako potražite stručnu pomoć pre podnošenja zahteva, jer greške koje napravite u samostalnom radu, a koje su nekad i očekivane shodno manjku iskustva u obavljanju ovakvih poslova, mogu da Vas koštaju odbijenice ili Vam mogu zatvoriti vrata za neke kasnije zahteve i opcije.

Napominjemo da u slučaju opredeljivanja za uradi-sam proveru, naš licencirani agent za migracije ne može da vodi Vaš predmet i zastupa Vas, kao ni da za Vas priprema potrebnu dokumentaciju.

Na sastanak sa agentom treba da dođete sa dokumentacijom spremnom za proveru.

 

Kompletna usluga nakon uradi-sam provere

U nekim slučajevima, ako posle sastanka sa agentom zaključite da ipak ne želite samostalno da podnosite zahtev i da želite da nas angažujete za kompletnu uslugu, onda ćemo cenu kompletne usluge umanjiti za iznos koji ste već uplatili za uradi-sam proveru i preuzeti rad na predmetu.

Za uslugu konsultacija možete se obavestiti ovde.

Više o našim uslugama i načinu rada pročitajte u delu Naša ponuda.