Razvijajte biznis u Australiji

Želite da razvijate sopstveni biznis u Australiji ili uložite u inovacije.

 

Informisanje o dostupnim vizama

Za početak, informišite se o biznis vizama u delu sajta Biznis vize gde možete pročitati opšte uslove za sticanje ovih vrsta viza.

Proverite i naš Blog koji može sadržati članke na ovu temu.

Za podnošenje zahteva za biznis vize plaća se određena naknada Imigracionom odeljenju Australije. U pomenutu naknadu nisu uključeni troškovi naših usluga.

 

Naše usluge

Ako želite da dobijete stručnu pomoć našeg licenciranog agenta za migracije, možete se opredeliti za jednu od tri osnovne usluge koje nudimo klijentima:

  1. Konsultacije
  2. Uradi-sam provera
  3. Kompletna asistencija

Ako ste državljanin zemlje koje je deo biometrijskog programa, savetujemo da se informišete o tome u delu sajta Biometrijski podaci da biste proverili kako izgleda procedura uzimanja biometrijskih podataka i koliko Vas ona može dodatno koštati.

 

Žalbeni postupak

Odbijeni ste za vizu i ne znate šta Vam je činiti.

Informišite se o tome kako Vam možemo pomoći pri ulaganju žalbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Ko smo mi?

Brzo i lako se možete informisati o našoj firmi, zaposlenima i licencama koje posedujemo u delu sajta Baxvel, dok o razlozima za angažovanje možete pročitati u delu Zašto izabrati nas?

 

Kontakt

Više o našim uslugama i načinu rada pročitajte u delu sajta Naša ponuda.

Savetujemo da pročitate deo o najčešće postavljanim pitanjima FAQ pre nego što nas kontaktirate, jer se možda odgovori na neka Vaša pitanja kriju ovde.

Možete nas kontaktirati popunjavanjem upitnika  ili na neki od dostupnih kontakata.