Studirajte u Australiji

Želite da upišete srednju ili višu školu, kurs engleskog ili neki drugi kurs, osnovne ili postdiplomske studije, ali ne znate odakle da počnete u istraživanju i pripremi.

 

Informacije o vizi

Najpre se dobro informišite o Studentskoj vizi 500 i njenim uslovima. Ukoliko imate pratioca koji je Vaš roditelj ili staratelj i boravio bi sa Vama u Australiji za vreme trajanja Vaših studija, onda pročitajte i deo o Vizi za pratioce studenata 590.

Proverite i naš Blog koji može sadržati članke na ovu temu.

Za podnošenje zahteva za vizu plaća se određena naknada Imigracionom odeljenju Australije. U pomenutu naknadu nisu uključeni troškovi naših usluga.

 

Naše usluge

Ako želite da dobijete stručnu pomoć našeg licenciranog agenta za migracije i licenciranog agenta za obrazovanje, možete se opredeliti za jednu od tri osnovne usluge koje nudimo klijentima:

  1. Konsultacije
  2. Uradi-sam provera
  3. Kompletna asistencija

Ako ste državljanin zemlje koje je deo biometrijskog programa, savetujemo da se informišete o tome u delu sajta Biometrijski podaci da biste proverili kako izgleda procedura uzimanja biometrijskih podataka i koliko Vas ona može dodatno koštati.

 

Upis na studije

Osim navedenih usluga, mi pružamo i uslugu upisa na studije.

Za više detalja pročitajte u delu sajta Upis na studije.

 

Osiguranje

Zdravstveno osiguranje je obavezno i bez uplaćenog osiguranja nije moguće da se prijavite za studentsku vizu. Za studentsku vizu neophodno je da uplatite tačno određeno privatno osiguranje koje se zove Overseas Student Health Cover – OSHC.

Mi Vam možemo pomoći da kupite osiguranje kod ovlašćene osiguravajuće kuće čija cena zavisi od perioda na koji Vam se izdaje viza i od same osiguravajuće kuće.

Više o tome možete pročitati u delu našeg sajta Osiguranje.

 

Žalbeni postupak

Odbijeni ste za studentsku vizu i ne znate šta Vam je činiti.

Informišite se o tome kako Vam možemo pomoći pri ulaganju žalbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Ko smo mi?

Brzo i lako se možete informisati o našoj firmi, zaposlenima i licencama koje posedujemo u delu sajta Baxvel, dok o razlozima za angažovanje možete pročitati u delu Zašto izabrati nas?

 

Kontakt

Više o našim uslugama i načinu rada pročitajte u delu sajta Naša ponuda.

Savetujemo da pročitate deo o najčešće postavljanim pitanjima FAQ pre nego što nas kontaktirate, jer se možda odgovori na neka Vaša pitanja kriju ovde.

Možete nas kontaktirati popunjavanjem upitnika ili na neki od dostupnih kontakata.

Close Menu