Studirajte u Australiji

Želite da upišete srednju ili višu školu, kurs engleskog ili neki drugi kurs, osnovne ili postdiplomske studije, ali ne znate odakle da počnete u istraživanju i pripremi.

 

Informacije o vizi

Najpre se dobro informišite o Studentskoj vizi 500 i njenim uslovima. Ukoliko imate pratioca koji je Vaš roditelj ili staratelj i boravio bi sa Vama u Australiji za vreme trajanja Vaših studija, onda pročitajte i deo o Vizi za pratioce studenata 590.

Proverite i naš Blog koji može sadržati članke na ovu temu.

Za podnošenje zahteva za vizu plaća se određena naknada Imigracionom odeljenju Australije. U pomenutu naknadu nisu uključeni troškovi naših usluga.

 

Naše usluge

Ako želite da dobijete stručnu pomoć našeg licenciranog agenta za migracije i licenciranog agenta za obrazovanje, možete se opredeliti za jednu od tri osnovne usluge koje nudimo klijentima:

  1. Konsultacije
  2. Uradi-sam provera
  3. Kompletna asistencija

Ako ste državljanin zemlje koje je deo biometrijskog programa, savetujemo da se informišete o tome u delu sajta Biometrijski podaci da biste proverili kako izgleda procedura uzimanja biometrijskih podataka i koliko Vas ona može dodatno koštati.

 

Upis na studije

Osim navedenih usluga, mi pružamo i uslugu upisa na studije.

Za više detalja pročitajte u delu sajta Upis na studije.

 

Osiguranje

Zdravstveno osiguranje je obavezno i bez uplaćenog osiguranja nije moguće da se prijavite za studentsku vizu. Za studentsku vizu neophodno je da uplatite tačno određeno privatno osiguranje koje se zove Overseas Student Health Cover – OSHC.

Mi Vam možemo pomoći da kupite osiguranje kod ovlašćene osiguravajuće kuće čija cena zavisi od perioda na koji Vam se izdaje viza i od same osiguravajuće kuće.

Više o tome možete pročitati u delu našeg sajta Osiguranje.

 

Žalbeni postupak

Odbijeni ste za studentsku vizu i ne znate šta Vam je činiti.

Informišite se o tome kako Vam možemo pomoći pri ulaganju žalbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Ko smo mi?

Brzo i lako se možete informisati o našoj firmi, zaposlenima i licencama koje posedujemo u delu sajta Baxvel, dok o razlozima za angažovanje možete pročitati u delu Zašto izabrati nas?

 

Kontakt

Više o našim uslugama i načinu rada pročitajte u delu sajta Naša ponuda.

Savetujemo da pročitate deo o najčešće postavljanim pitanjima FAQ pre nego što nas kontaktirate, jer se možda odgovori na neka Vaša pitanja kriju ovde.

Možete nas kontaktirati popunjavanjem upitnika ili na neki od dostupnih kontakata.