Posetite Australiju

Želeli biste da posetite rodbinu ili prijatelje u Australiji ili da, pak, poslovno odete u Australiju. Pitate se kako da se prijavite za vizu i šta Vam je sve potrebno.

 

Informisanje o dostupnim vizama

Za početak, informišite se uopšteno o vrstama turističkih viza u delu našeg sajta Turističke vize gde možete pročitati opšte uslove viza namenjenih turističkoj poseti Australiji.

Proverite i naš Blog koji može sadržati članke na ovu temu.

U većini slučajeva za podnošenje zahteva za turističku vizu plaća se određena naknada Imigracionom odeljenju Australije. U pomenutu naknadu nisu uključeni troškovi naših usluga.

 

Naše usluge

Ako želite da dobijete stručnu pomoć našeg licenciranog agenta za migracije, možete se opredeliti za jednu od tri osnovne usluge koje nudimo klijentima:

  1. Konsultacije
  2. Uradi-sam provera
  3. Kompletna asistencija

Ako ste državljanin zemlje koje je deo biometrijskog programa, savetujemo da se informišete o tome u delu sajta Biometrijski podaci da biste proverili kako izgleda procedura uzimanja biometrijskih podataka i koliko Vas ona može dodatno koštati.

 

Osiguranje

Imate odobrenu turističku vizu za Australiju i želeli biste da budete osigurani u toku svog boravka u Australiji.

Više o tome možete pročitati u delu našeg sajta Osiguranje.

 

Žalbeni postupak

Odbijeni ste za turističku vizu i ne znate šta Vam je činiti.

Informišite se o tome kako Vam možemo pomoći pri ulaganju žalbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Ko smo mi?

Brzo i lako se možete informisati o našoj firmi, zaposlenima i licencama koje posedujemo u delu sajta Baxvel, dok o razlozima za angažovanje možete pročitati u delu Zašto izabrati nas?

 

Kontakt

Više o našim uslugama i načinu rada pročitajte u delu sajta Naša ponuda.

Savetujemo da pročitate deo o najčešće postavljanim pitanjima FAQ pre nego što nas kontaktirate, jer se možda odgovori na neka Vaša pitanja kriju ovde.

Možete nas kontaktirati popunjavanjem upitnika  ili na neki od dostupnih kontakata.