Radite i živite u Australiji

Došli biste u Australiju da privremeno ili trajno živite i radite. Da li imate sve što Vam je potrebno?

 

Informisanje o dostupnim vizama

Za početak, informišite se uopšteno o vrstama viza u delu sajta Vrste viza gde možete pročitati opšte uslove viza namenjenih sticanju stalnog ili privremenog boravka u Australiji. Posebno obratite pažnju na deo Porodične i partnerske vize i Radne vize.

Proverite i naš Blog koji može sadržati članke na ovu temu.

Za podnošenje zahteva za ove vrste viza plaća se određena naknada Imigracionom odeljenju Australije. U pomenutu naknadu nisu uključeni troškovi naših usluga.

 

Naše usluge

Ako želite da dobijete stručnu pomoć našeg licenciranog agenta za migracije, možete se opredeliti za jednu od tri osnovne usluge koje nudimo klijentima:

  1. Konsultacije
  2. Uradi-sam provera
  3. Kompletna asistencija

Ako ste državljanin zemlje koje je deo biometrijskog programa, savetujemo da se informišete o tome u delu sajta Biometrijski podaci da biste proverili kako izgleda procedura uzimanja biometrijskih podataka i koliko Vas ona može dodatno koštati.

 

Ostale usluge

Mi pomažemo klijentima u pripremamama za različite faze za radne vize u kojima se vrši procena kvalifikovanosti (Skills Assessment), priznavanje prethodno stečenih znanja (Recognition of Prior Learning), priprema izjave o interesovanjima (Expression of Interest), itd.

 

Žalbeni postupak

Odbijeni ste za vizu i ne znate šta Vam je činiti.

Informišite se o tome kako Vam možemo pomoći pri ulaganju žalbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Ko smo mi?

Brzo i lako se možete informisati o našoj firmi, zaposlenima i licencama koje posedujemo u delu sajta Baxvel, dok o razlozima za angažovanje možete pročitati u delu Zašto izabrati nas?

 

Kontakt

Više o našim uslugama i načinu rada pročitajte u delu sajta Naša ponuda.

Savetujemo da pročitate deo o najčešće postavljanim pitanjima FAQ pre nego što nas kontaktirate, jer se možda odgovori na neka Vaša pitanja kriju ovde.

Možete nas kontaktirati popunjavanjem upitnika ili na neki od dostupnih kontakata.